本科博客beplay官网地址/Career Development

3个技术实习生可以用来进行时间管理,同时努力从家庭简易

数以百万计的全球大流行期间,远程工作,关键是要管理你的时间,当有一个地方没有你的日程安排。值得庆幸的是,我是其中的一些幸运的人谁去追求从家里的实习。我工作在Beautini,新娘发型化妆第二服务公司在纽约市作为业务战略的实习生。我的主要工作是帮助把Beautini的第一款产品推向市场,简化数据流程和管理Pinterest的。这份工作是梦想成真,期待已久的入口美容行业,但把它完成,我不得不把我的时间管理技能的测试。

周一早晨,其他的实习生,德文,我给出了多个任务的一周有不同的期限,这是完全由我们来安排我们的时间,让他们完成。我花时间来思考所有的组织和调度技术,我已经在过去使用,并汇聚为我工作最好的策略。它是如此的重要,在隔离的一天举办的少量时间。组织可以更有效地为您提供清晰度和你一样工作的帮助,节省您的时间和截止日期前帮助获取项目英寸这里是我每天使用管理我的时间3种的组织策略:

1. Hour-by-Hour Master Schedule

I am very visual, so I use techniques that clearly show me what I need to work on and when. Color coding has become my best friend for completing projects on time. My master schedule is a table in OneNote that gives me an hour by hour breakdown of my day. I rely on this constantly to keep me on track. At the end of every day, I reflect on what I completed, and create a schedule for the next day or so. It’s color coded in a way that separates my work, daily life, and hobbies or personal projects.

2. Trello Boards

我的老板,布列塔尼罗,已经有Trello成立的时候,我开始我的实习。我真的很喜欢用这个为我的项目的更详细的说明。我的一个任务之一是研究和提出如何Beautini可以更好地利用Trello,所以我就学习了很多关于项目管理软件。我们用它每周任务的HQ板,它是伟大的,让每个人都在同一页上。Trello有一个截止日期功能,让您专注于任务时需要完成。还有一个标签功能来跟踪进度或澄清项目的类型。类似于在白板上的即时贴布局,很容易想象,需要什么详细地完成,并且是定期前来参考的理想场所。

3. Google Calendar

谷歌日历对我工作很好的跟踪啊f meetings. Working remotely has made me look forward to meetings so much, just because I get to talk to people! It is also so important to be on time and prepared for meetings because they are your chance to speak your mind, ask questions, and get to know your coworkers. I use Google calendar to schedule meetings and send me reminders 30 minutes before so I know to start prepping for that call or video chat. I like to only put meetings here so I can use the amount of white space for each day to help me visualize how much time I have for individual projects.

这些对于小提醒帮助的战略加上即时贴保持跟踪我,所以我可以每天给我最好的作品表。虽然手上沾有小时远程工作花费你如何选择可能看起来很吓人,使用这些技术可以帮助做时间管理简单方便。